mandag den 15. januar 2007

Nytåret



Så er det nye år godt i gang. Jeg fejrede som sagt nytåret sammen med en anden au pair i Mount Holly, New Jersey. Jeg brugte en uges ferie deroppe, og det var en god uge.

Vi tog til New York en enkelt dag for at se hvad der foregik der. Der var mange mennesker rundt omkring pga fridagene, så vi tog ikke til Ellies Island som planlagt, men gik i stedet rundt i NY til vi tog et tog hjem.

Vi tog også en udflugt til Philadelphia, Pennsylvania, nabostat til New Jersey. Det var meget spændende at se noget andet end det sædvanlige, og faktisk havde de en lang boulevard i Philly med flag fra hele verden. Det var nu ikke så tosset at se dannebrog igen. Philly er kendt for cheese steaks, og de er gode. Det er en ristet hotdog, bortset fra at der er oksekød og ost i den i stedet for en pølse og hvad andet der hører til en ristet.

Kom tilbage til LA fredag d. 5 efter en god ferie, men det var nu trist at komme tilbage efter at have været sammen med andre unge i en hel uge. Men hverdagen skulle i gang igen, og det var nu os rart at se Lisa, Mike og James igen.

Ingen kommentarer: